ナゴヤ・アーティスト・エイドについて

新型コロナウイルス感染症の感染拡大の影響を受け、展覧会・公演等の文化芸術活動は中止や延期を余儀なくされ、文化芸術の分野で活躍されている方々の発表・制作の場が失われています。
 このような状況を受け、本市の文化芸術の灯を守り抜くために、ナゴヤ文化芸術活動緊急支援事業「ナゴヤ・アーティスト・エイド」を立ち上げました。本事業を通じて、アーティストや制作スタッフなどの方々の活動を支援するとともに、名古屋が誇る多彩な文化芸術の魅力を多くの方にお伝えしてまいります。

Art exhibitions, performances, and a large number of a wide variety of cultural art events and works have been canceled and/or postponed due to the novel coronavirus outbreak. As a result, many artists have been losing opportunities to showcase their works, gifts, and talents.
In response to this dire situation, the City of Nagoya has established the “Nagoya Artists’ Aid” project. With the goal of protecting the fire that burns from our city’s passion for cultural art. Through this project, we will support artists, staff members, and other affiliates in their activities. We will aid in showcasing the diverse cultural art that Nagoya can be proud to offer to the masses.

ナゴヤ文化芸術活動緊急支援事業 「ナゴヤ・アーティスト・エイド」について

公式Twitterアカウント

本事業の更新情報や文化芸術関係者向けの支援策、本市の文化芸術に関する内容を中心にお伝えする公式Twitterアカウントを開設しました。最新の更新情報等はこちらをご覧ください。